top of page

Meille on syntynyt pentue 15.2.2024 yhdistelmästä Scream Cracker's Backseat Action x Silfversten's The Notebook. Pentuja syntyi 3 urosta ja 2 narttua. Yhdistelmästä on vielä varattavissa pentuja: 1 uros ja 1 narttu ( narttu: sijoitus/leasingsop.). Pennut luovutetaan aikasintaan 4.4.24. 

Suunnitteilla oleva pentue tulee loppuvuoteen 2024 tai alkuvuodesta 2025.

Pentujen luovutus ja pentupaketti

Pennut luovutetaan, rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja pentutestattuna seitsemän - kahdeksan viikon ikäisinä. Mukaan tulee kattava pentupaketti, joka sisältää mm. Janita Leinosen 52 sivuisen pentuoppaan, Salme Mujusen Pentuaapisen sekä paljon muuta.


Kasvattajana toivon uuden omistajan osallistuvan pentutapaamisiin sekä sitoutuvan koiran turkin hoitoon, jos kyseessä on puolikarkea (broken) tai karkea (rough). Toivon myös, että uusi omistaja sitoutuu tutkituttaa koiran silmät ja polvet koiran ollessa 2-3-vuotias. Lisäksi toivon, että  rotuun on tutustuttu Parsonrussellinterrierit ry:n kautta ja luettu rotumääritelmä ennen kuin harkitsee parsonrussellinterrierin ottamista. Vastaan mielelläni rotuun liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä :).

bottom of page