Seuraava pentue on suunnitteilla kesä/syksy 2020. Emä: Silfversten's My Love "Bella" om. Hanna Yli-Tolppa. Bella on Papun ja Biancan reipas ja sosiaalinen pentu, joka asuu Kaarinassa omistajansa Hannan kanssa.

 

 

Pentujen luovutus ja pentupaketti

Pennut luovutetaan, rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja pentutestattuna seitsemän - kahdeksan viikon ikäisinä. Mukaan tulee kattava pentupaketti, joka sisältää mm. Janita Leinosen 52 sivuisen pentuoppaan, Salme Mujusen Pentuaapisen sekä paljon muuta.


Kasvattajana toivon uuden omistajan osallistuvan pentutapaamisiin sekä sitoutuvan koiran turkin hoitoon, jos kyseessä on puolikarkea (broken) tai karkea (rough). Toivon myös, että uusi omistaja sitoutuu tutkituttaa koiran silmät ja polvet koiran ollessa 2-3-vuotias. Lisäksi toivon, että  rotuun on tutustuttu Parsonrussellinterrierit ry:n kautta ja luettu rotumääritelmä ennen kuin harkitsee parsonrussellinterrierin ottamista. Vastaan mielelläni rotuun liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä :).

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now